Wanneer

Wij komen iedere derde dinsdag van de maand bij elkaar behalve juli, augustus en december.

We starten altijd rond half 8 met de ontvangst, officiële gedeelte begint om 20.00 uur en tegen 22.00/22.30 is de avond ten einde.

Presentatie = kennisdelen en zal max. 30 minuten in beslag nemen incl. vragenrondje.

Een bedrijfsbezoek is altijd leuk maar heb je geen locatie dan is onze “vaste” locatie de graanschuur. Wij zorgen voor voldoende publiciteit op Twitter, LinkedIn en Facebook maar ook staan we iedere maand in de Lunterse krant.

20 november 2018

20 - 11 - 2018 19:30 - 22:00
CMC_Bedrijfsmakelaars_film 
 
"Vastgoedmarkt (zakelijk) in de valleiregio".

Beste ondernemer,
 
Dinsdag 20 November vindt de volgende bijeenkomst van Businessclub Lunteren (BCL) plaats. Robert van Hal van CMC Bedrijfsmakelaars neemt het inhoudelijk deel voor zijn rekening. Als locatie mogen we gebruik maken van de Tennis club Lunteren. De bijeenkomst staat in het teken van het thema "Vastgoedmarkt (zakelijk) in de valleiregio".
 
Locatie
De bijeenkomst van BCL vindt plaats bij Tennis Club Lunteren, Wormshoefweg 2  te Lunteren. Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en wordt deze afgesloten met een hapje en een drankje.
Vastgoedmarkt
Robert zal de bezoekers meenemen in een stukje geschiedenis van de vastgoedmarkt. Waar staan we nu en vooral waar gaan we naar toe in deze snel veranderende vastgoedmarkt? Er is de afgelopen jaren veel veranderd. Tijdens de presentatie zal ook aan de orde komen wat de mogelijkheden zijn met lopende contracten, onderverhuur en incentives. Van Hal zal tot slot ook ingaan op enkele waargebeurde cases van MKB ondernemers op het gebied van vastgoed.
 
Over CMC Bedrijfsmakelaars
CMC Bedrijfsmakelaars is een allround organisatie in de bemiddeling van commercieel vastgoed: bedrijfsruimte, kantoorruimte en winkelruimte. Een ervaren makelaarskantoor in Veenendaal met als belangrijkste werkgebied regio Midden Nederland. Daarnaast worden landelijk activiteiten ontplooid op het gebied van besparingsadvies, beleggingstransacties en vastgoedconsultancy.
 
Aanmelden
Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden op deze site. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,- per deelnemer voor de gastheren als tegemoetkoming in de kosten.
 
Graag tot 20 november!
 
Samantha Storteboom – The Travel Club
Marije Kuppens – MKL Management
Christiaan Kramer – Jurato
Henrieke Nab-van Holland – Van Holland Kantoor
 

Aanmelden

*Bedrijfsnaam:
*Naam:
*E-mailadres:
*Bijeenkomst