Wanneer

Wij komen iedere derde dinsdag van de maand bij elkaar behalve juli, augustus en december.

We starten altijd rond half 8 met de ontvangst, officiële gedeelte begint om 20.00 uur en tegen 22.00/22.30 is de avond ten einde.

Presentatie = kennisdelen en zal max. 30 minuten in beslag nemen incl. vragenrondje.

Een bedrijfsbezoek is altijd leuk maar heb je geen locatie dan is onze “vaste” locatie de graanschuur. Wij zorgen voor voldoende publiciteit op Twitter, LinkedIn en Facebook maar ook staan we iedere maand in de Lunterse krant.

Kerstdiner 2018

11 - 12 - 2018 18:30 - 22:00
VisHandeldeLunterseBeek-25-1060x3501-2Uitnodiging Business Club Lunteren: “BUSINESSCLUB LUNTEREN ORGANISEERT EEN KERSTDINER”

Beste ondernemer,
 
Het kerstdiner van BCL zal plaatsvinden op dinsdag 11 december 2018 bij visspeciaalzaak en vishandel De Lunterse Beek aan de Molenparkweg 6 in Lunteren (’t Nieuwe Erf). Kees Dijkhuizen, gastheer van de avond, zal een aantal typische kerstgerechtjes presenteren. LET OP: Vanaf 18:30 uur zijn ondernemers welkom, waarna het kerstdiner om 19:00 uur zal starten.
 
Zakendoen
In de loop van de avond zal het bestuur van BCL een korte presentatie geven over de resultaten van de businessclub van afgelopen jaar. Verder zullen een aantal succesverhalen worden gedeeld over hoe Lunterse ondernemers elkaar hebben weten te vinden dankzij BCL. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij de plannen van BCL voor de aankomende tijd en is er alle ruimte voor ideeën en suggesties. 
 
Aanmelden
Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich TOT VRIJDAG 7 DECEMBER aanmelden op deze site. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 20,- per deelnemer voor het diner, inclusief twee drankjes. Mochten er dieetwensen zijn of geen visliefhebbers dan horen we dit graag bij de aanmelding.
 
Graag tot 11 december!
 
Samantha Storteboom – The Travel Club
Marije Kuppens – MKL Management
Christiaan Kramer – Jurato
Henrieke van Holland – van Holland Kantoor
 
 

Aanmelden

*Bedrijfsnaam:
*Naam:
*E-mailadres:
*Bijeenkomst